طرز تهیه شیرینی شکری

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:03


 

طرز تهیه شیرینی شکری

 

مواد لازم برای شیرینی شکری :

 کره ۱۲۵ گرم 
 پودر شکر  نصف پیمانه
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری 
تخم مرغ  یک عدد 
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی شکری :

کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و‌ سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و‌ قالب می زنیم.

سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌ در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.