طرز تهیه شیرینی قیطونی
مواد لازم برای شیرینی قیطونی :
| پودرقند | ۱۸۰ گرم |
| آرد سفید | ۱۸۰ گرم |
| آرد نخودچی | ۱۸۰ گرم |
| روغن جامد | ۱۸۰ گرم |
| پودر زنجبیل | ۱ قاشق مرباخوری |
| پودرهل | ۱ قاشق مرباخوری |
| گلاب | ۱/۲ پیمانه |
| پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی | به میزان لازم |
* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
طرز تهیه شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته