طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:09


 درست کردن شیرینی چنگالی پسته ای, نحوه درست کردن شیرینی چنگالی پسته ای

طرز تهیه شیرینی چنگالی پسته ای

 

م‍واد لازم برای شیرینی چنگالی پسته ای :

 کره  ١٢٥ گرم
 تخم مرغ  يک عدد
 آرد  دو و نيم پيمانه
پودر شكر   يک پيمانه
روغن مايع ١/٤ پيمانه
پودر نشاسته گندم نصف پيمانه
بكينگ پودر يک قاشق مرباخورى
مغز پسته ريز خرد شده يک پيمانه
شكلات كاكائويى ذوب شده ١٠٠ گرم 
پودر پسته براى تزيين

 

طرز تهيه شیرینی چنگالی پسته ای :

فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم كنيد. سينى فر را با كاغذ روغنى بپوشانيد. 

كره را به همراه پودر شكر با همزن برقى همزده تا كرم رنگ شده و سبک شود. تخم مرغ را به همراه وانيل شكرى اضافه كرده و هم بزنيد. سپس روغن مايع را اضافه كرده و هم بزنيد. پسته خرد شده و پودر نشاسته گندم را اضافه كنيد.

 

آرد و بكينگ پودر را مخلوط كرده و الک كنيد. سپس با كنترل تا حدى كه خمير به دست نچسبد به مواد اضافه كنيد تا خمير لطيفى كه به بدست بيايد. از مواد به اندازه گردو كوچكى برداشته و در دست گرد كنيد. خمير فرم داده را در سينى فر با رعايت دو سانت فاصله بچينيد.

 

سپس با چنگال روى خمير را فرم دهيد. سينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٠ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه يا تا زمانى كه كف شيرينى تغيير رنگ دهد، بپزيد. شيرينى را بعد از پخت به مدت پانزده دقيقه در سينى استراحت دهيد تا خنک شود. سپس نصف شيرينى را ابتدا در داخل شكلات بن مارى شده زده و سپس در پودر پسته بزنيد.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

deserthome@

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.