طرز تهیه کیک اسفناج

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:03


 

روش پخت کیک اسفناج

 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :

تخم مرغ  3 عدد 
آرد  دو لیوان 
شکر   یک لیوان
 روغن نصف لیوان 
پوره اسفناج یک لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
هل یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی

 

طرز تهیه کیک اسفناج :

امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده  و در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم.

 

نکته برای پخت کیک اسفناج :

اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.