طرز تهیه خرما سرخ شده

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:10


 

طرز تهیه خرما سرخ شده یک دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان

 

خرما سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه است که می توانید برای افطار ماه رمضان درست کنید.

 

مواد لازم برای خرما سرخ شده :

 آرد 8 قاشق غذاخوری 
خمیر مایه فوری   1 قاشق غذاخوری
ماست  5 قاشق غذاخوری 
 شکر  2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خرما و گردو به میزان لازم

 

طرز تهیه خرما سرخ شده :

ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر غلیظ درست شود. این خمیر باید از مواد کیک کمی غلیظ تر باشد.

نیم ساعت می گذاریم خمیر استراحت کند تا خمیر مایه کاملا ور بیاید. 

 

در ظرف دیگر خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.

درون خرما را با گردو پر کنید.

خرماها را در خمیر می غلطانیم تا سطح خرما کاملا با خمیر پوشیده شود.

در آخر خرماها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن داخل دستمال می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

 

منبع : seemorgh.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.