مواد لازم :
|
گوشت بدون چربی چرخ شده |
۲۵۰ گرم |
|
گشنیز خرد شده |
۱ پیمانه |
|
تخم مرغ |
۴ عدد |
|
آرد |
۴ قاشق غذا خوری |
|
پیاز رنده شده |
۱ عدد |
|
پودر دارچین و فلفل سیاه |
به میزان کافی |
|
نمک وزردچوبه |
قدری |
|
آب نارنج |
۵/۰ الی ۱ لیوان |
|
روغن برای سرخ کردن |
مقداری |
طرز تهیه :
گوشت را با بقیه مواد به غیر از آب نارنج خوب با هم مخلوط کنید. از مایه با قاشق برداشته ودر روغن بریزید و با حرارت خیلی کم سرخ کنید و بعد از سرخ شدن در آب نارنج بیندازید و آن را در آورید و در دیس بچینید.