مواد لازم:
| كنسرو ماهی تن |
400 گرم |
| تخم مرغ |
2 عدد |
| پنیر پیتزای رنده شده |
100 گرم |
| آرد |
50 گرم |
| سركه | یك قاشق غذا خوری |
| جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
| تخم مرغ پخته | 2 عدد |
| نمك و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
كنسرو ماهی تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفی میریزیم، سپس آن را با چنگال كمی خرد كرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سركه، جعفری خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن میكنیم و تخممرغهای پخته شده را روی آن میگذاریم و به صورت رُل میپیچیم و دو سر كاغذ آلومینیومی را محكم میبندیم.
حالا رولت پیچیده شده را درتنظیف میپیچیم و آن را داخل ظرف آبی كه در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش كرده و صبر میكنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش میدهیم و با سبزیجات تزیین میكنیم.
منبع: jamejamonline.ir