طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 23:21


 

خرما بریز(بریج)، یک دسر سنتی و مقوی

 

افطاری ماه رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.

 

خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان

 

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد  یک پیمانه
 خرما 400 گرم 
کنجد  یک قاشق غذاخوری 
 روغن  سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز به مقدار لازم

 

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

 

خواص :

این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.

نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند.

بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.

 

منبع : khorasannews.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.