طرز تهیه دسر کرم طالبی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 23:21


 

طرز تهیه دسر کرم طالبی

طالبی سرشار از مواد مغذی است که فواید زیادی را برای سلامتی ارائه می دهد، یکی از خواص طالبی داشتن مقدار زیادی آب و الکترولیت می باشد که می تواند در فصل تابستان آب بدن را تامین کند. طالبی یکی از خوشمزه‌ترین و پرفایده‌ترین میوه های تابستانی است که علاوه بر تهیه نوشیدنی های خوشمزه میتوان از آن در تهیه دسر استفاده کرد.

 

مواد لازم کرم طالبی :

 طالبی متوسط 1 عدد 
شیر  1 پیمانه 
شکر  به میزان لازم 
خامه  250 گرم 
پودر ژلاتین (یا به ازای هر لیوان آب طالبی 1 قاشق سر صاف)
آب سرد 1 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پلمبیر

 

طرز تهیه کرم طالبی :

ابتدا یک آب طالبی مثل همیشه درست کنید.

طالبی را قاچ کنید و خرد کنید با کمی شکر بسته به شیرینی طالبی تان و ذائقه تان داخل مخلوط کن بریزید.

شکر آن باید از زمانی که آب طالبی درست می کنید بیشتر باشد چون قرار است چیزهای دیگر هم به آن اضافه شود.

 

داخل یک کاسه آب بریزید و روی آن پودر ژلاتین را بپاشید و بگذارید روی بخار کتری یا ماکروفر تا حل شود و کناری بماند تا از حرارت بیافتد.

حالا شیر و خامه را داخل مخلوط کن روی آب طالبی تان بریزید و آن را حسابی میکس کنید.

طوری که شکر حل نشده یا مواد یکدست نشده ای داخل پارچ تان دیده نشود.

 

در آخر هم ژلاتین حل شده و خنک شده را به آن اضافه کنید و یکی دو دور آن را مخلوط کنید.

قالبتان را آب بگردانید و داخل فریزر بگذارید 10 دقیقه ای جلوتر و حالا آن را بیرون بیاورید و موادتان را درون آن بریزید.

قالب های سیلیکونی بهتر است چرب شوند. برود داخل یخچال تا حسابی ببندد. 

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.