مواد لازم :
| مرغ | 500 گرم |
| برنج | دو پيمانه |
| كره | سه قاشق سوپخوري |
| آب مرغ | دو پيمانه |
| نمك | به ميزان لازم |
| پيازچه | 200 گرم |
| روغن | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمي نمك ميگذاريم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشيده شود. پيازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم ميزنيم و ميگذاريم 15 الي 20 دقيقه دم بكشد. مرغها را جداگانه با مقداري آب، نمك و يك عدد پياز پخته و سپس در كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار پلوي پيازچه سرو مينماييم.
منبع : sooran.com