جوجه کبابي با برشهاي کدو

بیتوته چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 - 00:01


 

 

جوجه کباب

 

 


مواد لازم :


گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم
روغن
2 قاشق سوپخوري
سس سويا
2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش
3 قاشق سوپخوري
شکر 3 قاشق مرباخوري
کدو 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق مرباخوري

 

 

طرز تهيه :

روي پوست ران جوجه به فواصل يک سانتيمتر از هم با چاقو شيارهايي بزنيد بطوريکه تا حدودي روي گوشت آن نيز برش نازکي بخورد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنيد , مخلوط سس سويا , شکر و آبليمو را افزوده و بهم بزنيد تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوي تيزي مرغ را از جاي شيارها کاملا ببريد و با برشهاي کدو سرخ شده سرو نماييد .


در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

 


طرز تهيه برشهاي کدو :


کدو را بصورت مورب خرد کنيد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و کدوها را روي شعله زياد در ان سرخ کنيد تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبليمو و شکر را بيافزاييد و بهم بزنيد .

منبع:jazzaab.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.