طرز تهیه سس کره سیر چاشنی خوشمزه

بیتوته چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 - 01:32


ماندگاری سس کره سیر, طرز تهیه سس سیر برای نان سیر, ماهی با سس کره و سیر

طرز تهیه سس کره سیر

 

چگونه چاشنی یا سس کره سیر درست کنیم؟

سس کره سیر همان طور که از نامش پیداست با ترکیب کره و سیر تهیه می شود و به عنوان چاشنی همراه با انواع غذاهای گیاهی، گوشت یا سیب زمینی و هر غذای دیگری که فکر می کنید قابل استفاده است. اگر به طعم سیر علاقه دارید عاشق این سس خوش طعم و بی نظیر خواهید شد و تبدیل به چاشنی همیشگی شما در کنار انواع غذاها خواهد شد.

 

در صورتی که میخواهید طعم سیر کمی خنثی شود می توانید جعفری خرد شده تازه یا ریحان و رزمالی هم به این سس اضافه کنید.

در ادامه مقاله طرز تهیه سس کره سیر را به شما آموزش می دهیم.

 

طرز تهیه سس کره سیر, سس سیر و کره برای جوجه, طرز تهیه سس سیر فست فودی

دستور تهیه سس کره سیر

 

سس کره سیر 

مواد لازم سس کره سیر 

کره 1 پیمانه
نمک 1.5 قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
سیر تازه 1 – 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سس کره سیر

روش تهیه سس کره سیر بسیار ساده است ضمن این که دست شما برای اضافه کرده انواع چاشنی ها به سس باز است و حتی می توانید با توجه به ذائقه خودتان از موسیر ، برگ سیر خرد شده یا پیازچه به جای سیر در این سس استفاده کنید. 

 

کره را در دمای محیط بگذارید تا کاملا نرم شود و بتوانید با چاقو به راحتی آن را برش بزنید. 

سیر را کاملا ساطوری و خرد کنید یا با پشت چاقو حبه سیر را له کنید و به کره اضافه کنید. 

ادویه ها و نمک را به کره اضافه کنید و با هم زن دستی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و سبک شود.

سس کره با سیر شما آماده است. 

 

از سس کره با سیر می توانید بلافاصله استفاده کنید ولی اگر تمایل دارید این سس را برای وعده های دیگر نگهداری کنید سس کره با سیر را در پلاستیک فریزرد بپیچید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

بافت سس کره سیر در یخچال بسیار سفت می شود بنابراین همیشه 20 دقیقه قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید تا نرم شود.

 

طرز تهیه سس کره سیر, سس سیر و کره برای جوجه, طرز تهیه سس سیر فست فودی

ماندگاری سس کره سیر

 

سس کره سیر در دمای محیط فاسد می شود بنابراین حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری سس کره سیر در یخچال حدود 1 هفته است و اگر میخواهید مدت زمان بیشتری آن را نگه دارید حتما در فریزر بگذارید.  ماندگاری سس کره سیر در فریزی 2 – 3 ماه است. 

برای هر بار استفاده بخشی از کره سیر را با چاقو جدا کرده و در دمای محیط بگذارید نرم شود و مابقی سس را فورا به فریزر برگردانید. 

 

طعم سیر تازه و سبزیجات تازه در سس کره سیر بسیار بهتر است ولی استفاده از پودر سبزیجات خشک و پودر سیر باعث می شود که سس شما ماندگاری بیشتری داشته باشد.

برای این که طعم مواد به خورد هم برود بهتر است اجازه دهید سس کره سیر به مدت 1 روز در یخچال بماند. 

 

از مواد زیر می توانید به عنوان جایگزین مواد گفته شده در سس کره با سیر متناسب با دائقه خودتان استفاده کنید. 

پودر سیر به اندازه 1 – 2 قاشق چایخوری

آویشن ، جعفری ، ریحان ، مریم گلی ، رزماری

مارگارین ، کره گیاهی ، روغن نارگیل ، روغن زیتون

پنیر پارمزان

فلفل تند

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.