به گزارش رکنا، طرز تهیه مربای به خیلی ساده است و بدون هیچ افزودنی چنین رنگ زیبایی به خودش می گیرد.
به یک کیلو و نیم
شکر یک کیلو و 300 گرم چون به خودش شیرین است
آب تا جایی که روی مواد را بگیرد
آبلیمو اگر دوست داشتید در انتهای کار یک قاشق اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد و بعد گاز را خاموش کنید. من اضافه نکردم
برای اینکه مربای به خوشرنگ شود باید کمی صبور باشید و با دم کنی و شعله کم بگذارید 5 یا حتی 6 ساعت بپزد چون به هرچه بیشتر بپزد رنگ قشنگ تری پیدا می کند. فقط بین زمان پختن چک کنید و یک هم ریز بزنید و شعله خیلی کم باشد.
زمان خرد کردن به باید به این نکته توجه کنید که در هر تکه از به تکه ای از پوستش هم باشد که عالی است.
اگر می ترسید مربای تان شکرک بزند یک قاشق آبلیمو می توانید به آن اضافه کنید.
خلاصه امیدوارم درست کنید ونوش جان تان