توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به روماتیسم

بهداشت نیوز چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 - 11:34

 به گزارش بهداشت نیوز، حبوبات منبع خوبی از پروتئین است که در افراد مبتلا به روماتیسم که مستعد از دست دادن عضلات هستند، توصیه می شود. همچنین غنی از اسید فولیک، منیزیم، آهن، روی و پتاسیم بوده که همگی به دلیل مزایای حفاظتی از قلب و سیستم ایمنی بدن، برای بیماری کنترل آرتریت روماتوئید مناسب شناخته می شود. لوبیای سیاه و قرمز و نخود چشم سیاه نیز گزینه های خوبی برایب مبتلایان به روماتیسم محسوب می شود.

·         میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که با کاهش رادیکال های آزاد بدن به پایین آوردن سطح التهاب در بدن کمک می کنند. همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن و پلی فنول ها به کاهش مولفه های التهابی منجر می شوند.

·         مصرف سبزی های حاوی کارتنوئیدها مثل هویج، سبزی های زرد و نارنجی، دیگر توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به روماتسم است.

·         مصرف غذاهای دریایی از جمله ماهی، دست کم دو بار در هفته نیز به بیماران مبتلا به روماتیسم توصیه می شود.

·         آجیل ها مثل گردو، پسته، فندق و بادام منبع خوبی از چربی اشباع نشده و سالم است که مصرف آن به افراد مبتلا به روماتیسم توصیه می شود؛ زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بذر کتان نیز یکی دیگر از منابع خوب گیاهی امگا ۳ محسوب می شود.

·         روغن ماهی از طریق کاهش تولید پروستاگلاندین های مضر باعث کاهش درد و تورم مفاصل می شود.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.