جامد یا مایع؛ کدام روغن‌های خوراکی بهتر است؟

خبرگزاری میزان پنج شنبه 23 بهمن 1399 - 14:41
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: روغن مایع به دلیل اینکه حاوی اسید‌های چرب غیر اشباع فراوان و فاقد کلسترول است و برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، توصیه می‌شود به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن‌های مایع در حد اعتدال مصرف شود.

خبرگزاری میزان - مهر نوشت: زهرا عبداللهی درخصوص مناسب‌ترین روغن خوراکی گفت: افزایش کلسترول خون از مهم‌ترین عوامل ابتلا به برخی سرطان ها، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، افزود: برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، توصیه می‌شود به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن‌های مایع کلزا، زیتون و روغن آفتابگردان در حد اعتدال مصرف شود.

وی ادامه داد: روغن مایع به دلیل اینکه حاوی اسید‌های چرب غیر اشباع فراوان و فاقد کلسترول است به روغن جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد به شرط اینکه از مصرف بیش از حد روغن و غذا‌های چرب با آموزش استفاده صحیح و کاربردی از انواع روغن و چربی‌ها پرهیز شود.

عبداللهی با تاکید بر اینکه روغن مخصوص سرخ کردن برای مصارف دیگر نظیر پخت و پز، سالاد و روی برنج مناسب نیست، گفت: اسید‌های چرب ضروری در روغن مخصوص سرخ کردن ناچیز است؛ در صورت در دسترس نبودن روغن مخصوص سرخ کردنی، روغن نیمه جامد مناسب‌تر از روغن‌های مایع جهت سرخ کردن است؛ زیرا حرارت دادن زیاد روغن‌ها باعث کدر شدن، قهوه‌ای شدن، دود کردن و سوختن آن‌ها می‌گردد و تهدید کننده سلامت است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.