طرز تهیه دسر سیب و خامه

بیتوته یکشنبه 14 خرداد 1402 - 16:30


 

طرز تهیه دسر سیب و خامه

 

مواد لازم برای دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی 4 تخم مرغی  یک عدد 
 کمپوت سیب  یک عدد
 خامه فرم گرفته  350 گرم

 

طرز تهیه دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. 

سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

 

در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.

با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.