پلی فنول های چای چیست؟

بهداشت نیوز چهارشنبه 13 دی 1402 - 12:01

به گزارش بهداشت نیوز، پلی فنول های چای به عنوان یک گروه از پلی فنول های کوچک شناخته شده اند از جمله catechins٬ flavonols٬ proanthocyanidins٬ theaflavin ها. چای یکی از نوشیدنی های پر مصرف دنیا می باشد که حاوی ترکیبات  فنولی بالایی می باشند.

پلی فنول های چای به عنوان یک گروه از پلی فنول های کوچک شناخته شده اند از جمله catechins٬ flavonols٬ proanthocyanidins٬  theaflavin ها.

بر اساس درجه پردازش و تخمیر چای به انواع مختلفی تقسیم می شود. چای سبز یکی از مهمترین انواع چای می باشد که در چین از برگ های گیاه Camellia Sinensis می شود که در طی پردازش حداقل اکسیداسون را دارد.

Catechinها ۷۰٪ پلی فنول های چای سبز را تشکیل می دهند که شامل epigallocatechingallate٬epigallocatechin٬ epicatechingallate و epicathechin می باشند.

Epigallocatechingallate به عنوان جزء عمده چای سبز شناخته شده که تقریبا ۵۹٪ از کل کاتچین ها را تشکیل می دهد. مطالعات مختلفی نشان داده اند که پلی فنول های چای دارای اثرات سودمند و فارماکولوژیک از جمله آنتی اکسیدان٬ آنتی باکتریال٬ آنتی کنسر و ضد ویروسی مخصوصا علیه HIV را دارا می باشند.

 

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.