مواد لازم:
| فيله ماهي (ترجيحا بچه شير) |
??? گرم |
| پياز کوچک |
?عدد |
| ليمو |
يک عدد |
| فلفل دلمه رنگي |
نصف فلفل |
| خيار شور | ??? گرم |
| سبزي خوردن | ??? گرم |
| گوجه فرنگي | يک عدد |
| قارچ | ??? گرم |
| پودر پياز و نمک و زعفران | به مقدار لازم |
| فلفل | در صورت تمايل |
طرز تهيه:
ماهي را بعد از خشک کردن با دستمال در يک ظرف با يکي از پيازها که خلال باريک شده و نصف ليمو و کمي پودر پياز و در صورت تمايل مقدار بسيار کمي پودر سير به مدت يک ساعت با در بسته نگه ميداريم.
سپس پياز دوم را در يک ظرف چدني يا تفلون خرد کرده و ماهي را از طرفي که پوست دارد روي آن قرار ميدهيم سپس کمي نمک و پودر پياز و کمي زعفران در صورت تمايل فلفل ترجيحا سياه روي آن ميپاشيم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسيار کم به حال خود ميگذاريم تا رنگ پيازها تغيير کند و ماهي بپزد .سپس نصف ديگر ليمو را روي ماهي ميريزيم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را ميگذاريم تا قارچ کمي نرم شود.در آخر ماهي و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب ميکشيم و با سبزيجات تازه و خوشرنگ و کم کالري تزيين ميکنيم .نوش جان!
منبع : ashpazonline