طرز تهیه رول مرغ و ژامبون
مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :
| فیله مرغ | 3 عدد |
| ژامبون | 3 ورقه |
| پنیر چدار | 3 ورقه |
| تخم مرغ (کمی زده شده) | یک عدد |
| پودر سوخاری | 2 پیمانه |
| روغن | برای سرخ کردن |
| نمک | به مقدار لازم |
| فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
| سیر (له شده) | 2 حبه |
| پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :
با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. (مطلب پیشنهادی: اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار)
منبع : bartarinha.ir