نان همیشه یک میان وعده گرم و خوشمزه است. اگر عاشق نان تازه پخته هستید، این کیک خرده نانی موزی، نان موزی بلوبری یا نان سریع لیمویی با تخم خشخاش و بادام را امتحان کنید.
در ماه های زمستانی همیشه من را به هوس میوه ها و سبزیجات تازه می اندازند. با این نان موزی توت فرنگی سریع و آسان، مطمئن هستید که با هر لقمه طعم تابستان را بازمی گردانید. این نان گرم، تازه و بی نهایت خوشمزه است! این نان یکی از نان های مورد علاقه ی من در تمام فصول سال است. شما عاشق این دستور پخت نان موزی توت فرنگی خواهید شد و از اینکه چقدر ساده آماده می شود شگفت زده می شوید.
این نان یک نان سریع و ساده است که برای صبحانه یا میان وعده عالی است! من نان موزی را دوست دارم، اما وقتی توت فرنگی تازه به آن اضافه می کنید، این نان به سطح جدیدی از خوشمزگی می رسد! و وقتی این نان در فر در حال پخت است، عطر فوق العاده ای در خانه پخش می شود. هر کاری که دارید متوقف کنید و بروید فر را گرم کنید!
کره بدون نمک نرم شده | ½ پیمانه |
شکر سفید | ۱ پیمانه |
تخم مرغ بزرگ | ۲ عدد |
موز رسیده له شده | ۳ عدد |
آرد همه منظوره | ۲ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ½ قاشق چای خوری |
توت فرنگی خردشده | ۱ و ½ پیمانه |
آرد همه منظوره | ۱ قاشق غذاخوری |
فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. دو قالب نان ۹ در ۵ اینچی را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، ½ پیمانه کره بدون نمک نرم شده و ۱ پیمانه شکر سفید را بریزید. با استفاده از همزن برقی دستی، آن ها را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شوند.
در یک کاسه کوچک، ۲ تخم مرغ بزرگ را با چنگال بزنید. تخم مرغ ها را به مخلوط شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
۳ موز رسیده له شده را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
۲ پیمانه آرد همه منظوره، ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین و ½ قاشق چای خوری نمک را با هم الک کنید. به آرامی مواد خشک الک شده را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا آرد فقط مخلوط شود. زیاد هم نزنید!
۱ و ½ پیمانه توت فرنگی خردشده را با ۱ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره مخلوط کنید. سپس توت فرنگی های آردپاشی شده را به آرامی در خمیر نان تا کنید.
خمیر را به طور مساوی بین دو قالب نان آماده شده تقسیم کنید و بریزید.
قالب ها را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس دمای فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش دهید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. نان زمانی آماده است که لبه های آن کمی قهوه ای شوند یا وقتی خلال دندانی را در مرکز نان فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید نان کاملاً خنک شود و سپس آن را از قالب ها خارج کنید.
• از موزهای خیلی رسیده استفاده کنید و با چنگال یا همزن له کنید.
• اجازه بدهید کره در دمای اتاق نرم شود.
کره: کره نمکی هم برای این دستور کار می کند. فقط نمک اضافی را حذف کنید.
شکر: اگر شیرینی بیشتری دوست دارید، شکر سفید را با شکر قهوه ای جایگزین کنید یا برای گزینه سالم تر از شکر نارگیل استفاده کنید.
موز: می توانید از موزهای یخ زده استفاده کنید؛ آن ها را یک شب در دمای اتاق آب کنید. اگر موزها آب انداختند، قبل از له کردن، آب اضافی را دور بریزید.
شکلات چیپسی: چه کسی می تواند در برابر شکلات مقاومت کند؟ می توانید تکه های شکلات را روی نان، داخل خمیر یا هر دو بپاشید!
آجیل یا دانه ها: من گردو را دوست دارم، اما بادام هندی، دانه آفتابگردان یا گردو هم تردی نرمی به نان اضافه می کنند.
میوه های تازه محلی: از هر میوه ای که در بازار محلی تان عالی به نظر می رسد استفاده کنید. با زغال اخته، تمشک یا بلوبری امتحان کنید تا این نان موزی را به چیزی تازه و میوه ای تبدیل کنید!
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته