این دستور ساده برای خوراک مرغ و بروکلی یک گزینه سریع و محبوب برای شام است!
مرغ و گل های بروکلی در یک سس غلیظ و خامه ای غوطه ور شده، با پنیر پوشانده می شوند و در فر تا زمانی که گرم و حباب دار شوند، پخته می شوند.
خوراک مرغ و بروکلی با بروکلی یک کاسرول آسان است که برای اولین بار در رستوران Divan Parisien در نیویورک معرفی شد. در این نسخه، بروکلی و یک سس میان بُر استفاده می شود. به همین دلیل به چیکن دیوان شهرت یافت.
• طعم: این کاسرول با طعمی گرم و خانگی بسیار آرامش بخش است.
• سختی: چون سس این غذا با سوپ آماده غلیظ آغاز می شود، تهیه آن بسیار سریع و آسان است.
• تهیه از ابتدا: می توانید به جای سوپ آماده کنسروی، از سوپ غلیظ خانگی استفاده کنید.
• نکته صرفه جویی: برای افزایش حجم غذا، مقداری بروکلی بیشتر اضافه کنید.
• نکته صرفه جویی در زمان: اگر وقت ندارید، از بروکلی تازه یا آماده در بسته های شسته شده استفاده کنید. همچنین مرغ روتیسری (کبابی آماده) در این دستور عالی عمل می کند.
| بروکلی، خرد شده به قطعات کوچک | 700 گرم |
| سینه مرغ پخته و خرد شده | 3 فنجان |
| پنیر چدار رنده شده (تقسیم شده) | 1 و نیم فنجان |
| سوپ غلیظ خامه قارچ یا مرغ | 10.5 اونس (1 قوطی) |
| خامه ترش | ⅔ فنجان |
| شیر | ½ فنجان |
| پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
| پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
| پودر خردل خشک | ½ قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
| نمک طعم دار | ¼ قاشق چایخوری |
| پودر نان پانکو یا پودر نان طعم دار | 3 قاشق غذاخوری |
| کره آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
برای تهیه این دستور ابتدا مرغ را با پیاز و ادویه با مقداری آب بپزید. سپس فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. بروکلی را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی نرم و ترد شود. سپس آن را به خوبی آبکشی کنید و کنار بگذارید. می توانید آن ها را بخارپز کنید و یا درفر بپزید. در فر بیشتر پخته می شوند.
در یک کاسه متوسط، 1 فنجان پنیر چدار، سوپ غلیظ، خامه ترش،