طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی به سبک رستوران دیوان

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:11

طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی به سبک رستوران دیوان



نکاتی برای درست کردن خوراک مرغ و کلم بروکلی

طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی به سبک رستوران دیوان

 

طرزتهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی :

این دستور ساده برای خوراک مرغ و بروکلی یک گزینه سریع و محبوب برای شام است!

مرغ و گل های بروکلی در یک سس غلیظ و خامه ای غوطه ور شده، با پنیر پوشانده می شوند و در فر تا زمانی که گرم و حباب دار شوند، پخته می شوند.

 

نکات برجسته دستور پخت چیکن دیوان و یا خوراک مرغ و بروکلی :

خوراک مرغ و بروکلی با بروکلی یک کاسرول آسان است که برای اولین بار در رستوران Divan Parisien در نیویورک معرفی شد. در این نسخه، بروکلی و یک سس میان بُر استفاده می شود. به همین دلیل به چیکن دیوان شهرت یافت.

 

 طعم: این کاسرول با طعمی گرم و خانگی بسیار آرامش بخش است.

 

 سختی: چون سس این غذا با سوپ آماده غلیظ آغاز می شود، تهیه آن بسیار سریع و آسان است.

 

 تهیه از ابتدا: می توانید به جای سوپ آماده کنسروی، از سوپ غلیظ خانگی استفاده کنید.

 

 نکته صرفه جویی: برای افزایش حجم غذا، مقداری بروکلی بیشتر اضافه کنید.

 

 نکته صرفه جویی در زمان: اگر وقت ندارید، از بروکلی تازه یا آماده در بسته های شسته شده استفاده کنید. همچنین مرغ روتیسری (کبابی آماده) در این دستور عالی عمل می کند.

 

مواد لازم :

بروکلی، خرد شده به قطعات کوچک  700 گرم
سینه مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان
پنیر چدار رنده شده (تقسیم شده) 1 و نیم فنجان
سوپ غلیظ خامه قارچ یا مرغ 10.5 اونس (1 قوطی)
خامه ترش ⅔ فنجان
شیر ½ فنجان
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پودر خردل خشک  ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه  ½ قاشق چایخوری
نمک طعم دار ¼ قاشق چایخوری 

 

مواد رویه :

پودر نان پانکو یا پودر نان طعم دار 3 قاشق غذاخوری
کره آب شده 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه چیکن دیوان :

برای تهیه این دستور ابتدا مرغ را با پیاز و ادویه با مقداری آب بپزید. سپس فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

 

یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. بروکلی را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی نرم و ترد شود. سپس آن را به خوبی آبکشی کنید و کنار بگذارید. می توانید آن ها را بخارپز کنید و یا  درفر بپزید. در فر بیشتر پخته می شوند.

 

در یک کاسه متوسط، 1 فنجان پنیر چدار، سوپ غلیظ، خامه ترش،

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.