این دستور ساده برای خوراک مرغ و بروکلی یک گزینه سریع و محبوب برای شام است!
مرغ و گل های بروکلی در یک سس غلیظ و خامه ای غوطه ور شده، با پنیر پوشانده می شوند و در فر تا زمانی که گرم و حباب دار شوند، پخته می شوند.
خوراک مرغ و بروکلی با بروکلی یک کاسرول آسان است که برای اولین بار در رستوران Divan Parisien در نیویورک معرفی شد. در این نسخه، بروکلی و یک سس میان بُر استفاده می شود. به همین دلیل به چیکن دیوان شهرت یافت.
• طعم: این کاسرول با طعمی گرم و خانگی بسیار آرامش بخش است.
• سختی: چون سس این غذا با سوپ آماده غلیظ آغاز می شود، تهیه آن بسیار سریع و آسان است.
• تهیه از ابتدا: می توانید به جای سوپ آماده کنسروی، از سوپ غلیظ خانگی استفاده کنید.
• نکته صرفه جویی: برای افزایش حجم غذا، مقداری بروکلی بیشتر اضافه کنید.
• نکته صرفه جویی در زمان: اگر وقت ندارید، از بروکلی تازه یا آماده در بسته های شسته شده استفاده کنید. همچنین مرغ روتیسری (کبابی آماده) در این دستور عالی عمل می کند.
بروکلی، خرد شده به قطعات کوچک | 700 گرم |
سینه مرغ پخته و خرد شده | 3 فنجان |
پنیر چدار رنده شده (تقسیم شده) | 1 و نیم فنجان |
سوپ غلیظ خامه قارچ یا مرغ | 10.5 اونس (1 قوطی) |
خامه ترش | ⅔ فنجان |
شیر | ½ فنجان |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
پودر خردل خشک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک طعم دار | ¼ قاشق چایخوری |
پودر نان پانکو یا پودر نان طعم دار | 3 قاشق غذاخوری |
کره آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
برای تهیه این دستور ابتدا مرغ را با پیاز و ادویه با مقداری آب بپزید. سپس فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. بروکلی را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی نرم و ترد شود. سپس آن را به خوبی آبکشی کنید و کنار بگذارید. می توانید آن ها را بخارپز کنید و یا درفر بپزید. در فر بیشتر پخته می شوند.
در یک کاسه متوسط، 1 فنجان پنیر چدار، سوپ غلیظ، خامه ترش،