نحوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:12

نحوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی



نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,نحوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,شیوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی

نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی

 

نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی

بعضی از تاثیرات موثر آبمیوه مثل بعضی ویتامین‌های حساس به اكسیژن و نیز

آنتی‌اكسیدان‌های موجود در آن به سرعت بعد از گرفتن آبمیوه شروع به خراب شدن می‌كنند. پس چنانچه می‌خواهید از تركیبات موثر آن استفاده كنید، بهترین زمان استفاده بلافاصله بعد از تهیه آن است.

 

نوع آبمیوه هم تعیین‌كننده مدت زمان نگهداری آن است. مثلا، آب‌سیب بسیار سریع بر اثر واكنش‌های قهوه‌ای‌شدن آنزیمی رنگ عوض می کنند یا درباره آب مركبات تغییر رنگ با تاخیر ولی بسیاری از ویتامین C آن واكنش‌های اكسیداسیون می‌ دهد.

 

نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,نحوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,بهترین روش نگهداری آب میوه طبیعی

شیوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی

 

نوع شیوه آبمیوه‌گیری هم بسیار مهم است. هر چقدر دور پایین‌تر باشد، افت كیفی آبمیوه كمتر است. آبمیوه‌های تهیه شده با دستگاه‌های دور پایین یا دستی بعضی اوقات تا 24 ساعت می توان نگهداری کرد، ولی در انواع سانتریفیوژی این زمان به 8 ساعت کم می شود.

 

بهترین ظرف برای نگهداری آبمیوه، ظروف شیشه‌ای است و بعد از آن ظروفی از جنس استیل ضد زنگ. استفاده از ظروف پلاستیكی برای نگهداری آبمیوه در یخچال توصیه نمی‌شود، چون بیشتر آبمیوه‌ها اسیدی است و باعث نشت مواد شیمیایی از بطری به داخل آبمیوه می‌شوند.

 

تا حد امکان از تماس آبمیوه با اكسیژن پیشگیری كنید به این معنی كه ظرف را پر كنید تا هیچ اكسیژنی درون آن باقی نماند. این اكسیژن علت اصلی تغییر رنگ و افت ارزش غذایی است.

 

آبمیوه را بعد از گرفتن حتما در یخچال نگهداری كنید. می‌توانید قدری آب لیمو به عنوان نگهدارنده طبیعی به آن بیفزایید.

 

نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,نحوه نگهداری انواع آبمیوه های طبیعی,آب میوه های طبیعی را با این روش نگهداری کنید

بهترین روش نگهداری آب میوه طبیعی

 

چنانچه حجم زیادی از آبمیوه را گرفته اید، می‌توانید آن را در ظروف ویژه یخ و در زمان های نیاز استفاده كنید، ولی مقدار صدمه به مواد مغذی در این شیوه بیشتر از یخچال است.

 

زمانی که هر‌ نوع تغییر طعم و رنگ غیر‌معمول در آبمیوه نگهداری شده دیدید، آن را دور بریزید. این تغییرات بر اثر انجام نوعی واكنش‌های آنزیمی و اكسیداسیون در آبمیوه اتفاق می افتد.

 

گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.