گرده غوره چگونه تهیه می شود و چه خواصی دارد؟

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:20

گرده غوره چگونه تهیه می شود و چه خواصی دارد؟



گرده غوره چگونه تهیه می شود,طرز تهیه گرده غوره خانگی,طرز تهیه گرده غوره

طرز تهیه گرده غوره خانگی

 

شیوه تهیه گرد غوره خانگی

پاک کردن غوره

اول باید غوره ها را خوب بشویید برای این کار داخل یک لگن آب ریخته و چند بار آبش را عوض کنید، آنگاه دم غوره ها را جدا کنید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید.

 

خشک کردن غوره

برای خشک کردن غوره آنها را درون یک سینی چیده و توجه داشته باشید که روی هم قرار نگیرند و با هم فاصله داشته باشند در غیر این صورت خوب خشک نمی شوند و کپک می زنند آنگاه سینی را مقابل آفتاب بگذارید و برای چند روز بگذارید تا به طور کامل خشک شود در طی این چند روز غوره ها را زیر و رو کنید تا به صورت کامل خشک شوند چنانچه شما آفتاب مستقیم ندارید می توانید روی شوفاژ یا بخاری غوره ها را خشک کنید.

 

تهیه گرد غوره

پس از چند روز که به طور کامل غوره ها خشک شدند درون آسیاب یا غذاساز ریخته و به دلخواه قدری نمک اضافه کنید و بگذارید تا غوره کامل پودر شوند آنگاه داخل یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

 

گرده غوره چگونه تهیه می شود,طرز تهیه گرده غوره خانگی,نحوه ی درست کردن گرده غوره

گرده غوره چگونه تهیه می شود

 

خواص گرد غوره برای سلامت بدن

غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .

 

- برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها مفید است .

- برای درمان چاقی مفرط موثر است .

- بیماری اسکوربوت که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید ، با پودر غوره درمان می شود .

- غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد خیلی موثر است .

- برای دفع زردی مفید است .

- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .

- حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .

- تقویت کننده کبد است .

- درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش غوره مصرف کنید. البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت خودداری کرد .

- ترشی غوره هم برای معالجه رماتیسم و سیاتیک موثر است .

 

گرده غوره چگونه تهیه می شود,طرز تهیه گرده غوره خانگی,پودر غوره

گرد غوره خانگی

 

نکات کلیدی طرز تهیه گرد غوره خانگی

– برای درست کردن گرد غوره، از غوره ی انگور عسگری یا انگور سفید استفاده کنید که بی دانه هستند. استفاده از غوره های هسته دار سبب تلخی گرد غوره خواهد شد.

 

– چنانچه غوره ها را در هوای آزاد خشک می‌ کنید، پس از خشک شدن غوره ها، آن ها را در سبد بریزید و با آب بشورید تا گرد و غبار آن‌ ها گرفته شود. پس از ان را روی پارچه ی تمیز و یا دستمال حوله ای بریزید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

 

– حتما بگذارید تا غوره ها به طور کامل خشک شوند. وگرنه کپک زده و قابل استفاده نخواهد بود.

 

– می توانید قدری نمک با پودر غوره ترکیب کنید و از آن به عنوان یک چاشنی آماده استفاده کنید.

 

استفاده بیش از اندازه گرد غوره چه عوارضی دارد؟

استفاده بیش از حد از گرد غوره باعث کاهش میل جنسی، دلپیچه و دل درد و کم خونی در دوران قاعدگی می‌شود و برای اشخاص مبتلا به سردی کبد هم زیان آور است.

 

گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.