طرز تهیه نان گل مربایی

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:28

طرز تهیه نان گل مربایی



 

طرز تهیه نان گل مربایی

 

مواد لازم برای نان گل مربایی :

 آرد 400 گرم  
 روغن مایع 35 گرم 
 شیر ولرم با دمای 45 درجه 1/2 پیمانه 
 تخم مرغ یک عدد 
شكر يک قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ برای رومال یک عدد درشت
نمک 1/4 قاشق مرباخوری
مارمالاد  به میزان لازم 
مایع خمیر ده گرم
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه نان گل مربایی :

مایع خمیر را با یک قاشق شکر و یک چهارم آب ولرم به عمل بیاورید. تخم مرغ، بقیه شکر، شیر ولرم  را با نمک، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید خمیر مایع به عمل آماده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

 

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید ده دقیقه در حدی که خمیر به دست نچسبد، خمیر را داخل ظرف بزرگی که از قبل چرب کرده گذاشته و روی آن را سلفون کشید و اجازه دهید 90 دقیقه استراحت کند.

 

سینی را کاغذ روغنی بیاندازید خمیر را باز کنید و تقسیم بر 14 قسمت مساوی کنید و هر قسمت را به صورت نوار باریکی در آورده نوارها را دو به دو بهم پیچیده و دو سر آن را بهم وصل کنید  و درسینی فر قرار دهید تا دایره شکل شود و در وسط سینی قرار دهید.

 

بدین صورت هفت دایره تشکیل دهید تا گلبرگ ها تکمیل شود، روی سینی را با دستمال نخی پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدهید.

 

فر را از قبل روشن کنید با دمای 180 درجه سانتیگراد داخل گلبرگ ها مارمالاد یا مربا ریخته و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال می کنیم. داخل فر گذاشته به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی نان ها طلایی شود.

 

نان را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.

 

نکته :

زمانی که مایع خمیر را با شیر تهیه می کنید زمان بیشتری برای به عمل آمدن آن نیاز دارید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.