کسب لوح زرین نوآوری برتر توسط گوشتیران

افکار نیوز دوشنبه 31 شهریور 1404 - 22:12
گوشتیران با ارائه محصول نوآوری عصاره طبیعی پاپریکا برای اولین بار در ایران در نهمین دوره جشنواره نوآوری برتر ایرانی به عنوان یکی از دستاوردهای نوآورانه این شرکت موفق به کسب لوح زرین نوآوری برتر شد.

به گزارش روابط عمومی گوشتیران، این جشنواره که با هدف شناسایی، معرفی و تقدیر از محصولات و خدمات نوآورانه ایرانی در حوزه‌های مختلف علمی، فناوری و صنعتی برگزار شد، امسال میزبان جمعی از شرکت‌های فعال در عرصه نوآوری بود.

در مراسم اختتامیه این رویداد که توسط دفتر فناوری و نوآوری وزارت صمت و موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، امیر رسولی قائم مقام مدیر عامل گوشتیران به نمایندگی از این شرکت لوح زرین نوآوری برتر را دریافت کرد.

امیر رسولی، قائم‌مقام مدیرعامل گوشتیران درباره دریافت تندیس و لوح زرین گفت: این افتخار نتیجه تلاش تیم تحقیق و توسعه گوشتیران است. ما با معرفی «عصاره طبیعی پاپریکا» برای نخستین بار در ایران توانستیم نوآوری را به صنعت غذایی کشور وارد کنیم.
وی تصریح کرد: تولید عصاره طبیعی پاپریکا به صورت دانش بنیان علاوه بر طعم‌دهندگی، جایگزینی سالم‌تر برای افزودنی‌های شیمیایی است و توانسته استاندارد جدیدی در تولید فرآورده‌های پروتئینی ایجاد کند.

رسولی تاکید کرد:این موفقیت تنها یک نقطه شروع است. هدف ما ارتقای سلامت و کیفیت محصولات غذایی ایرانی و حضور پررنگ‌تر در بازارهای داخلی و بین‌المللی است.

 

منبع خبر "افکار نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.