به گزارش بهداشت نیوز، گزارشهای علمی از وجود رابطه بین رنگ و اندازه ظروف غذا با موفقیت آمیز بودن تلاشهای فرد برای کاهش وزن حکایت دارد.
این سایت به نقل از بنیانگذاران مرکز ظروف پیتن و تایلر هاوس مینویسد: طبق تحقیقات و نظر متخصصان، ظرف غذایی که انتخاب میکنید میتواند تأثیری باورنکردنی در طعم وعده غذایی داشته باشد.
کارشناسان این مرکز گفتند: رنگ و شکل ظرف میتواند ما را به این باور برساند که طعم غذا شیرین و خوشمزه است و در بعضی موارد میتواند بر میزان خوردن ما تأثیر بگذارد.
تحقیقات علمی نشان میدهد که غذاهایی با ظرف قرمز مردم را به خوردن غذای کمتر تشویق میکنند، بنابراین اگر میخواهید چند کیلوگرم از وزن خود را کاهش دهید این گزینه مناسب است.
این مرکز توضیح داد: از آنجا که ما رنگ قرمز را با خطر مرتبط میکنیم، به نظر میرسد که این ظروف برای جلوگیری از خوردن بیشتر به عنوان یک عامل بازدارنده مؤثر باشند. اگر هدف شما کاهش وزن نیست و میخواهید وزن اضافه کنید، بهتر است از ظروف سیاه یا سفید استفاده کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
منبع خبر "
بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.