تشکیل قرارگاه سلامت با هدف توسعه بهداشت در تهران

صدا و سیما یکشنبه 14 فروردین 1401 - 13:22
شهردار تهران گفت: اقدام بعدی تشکیل قرارگاه سلامت با هدف توسعه بهداشت در تهران بود چرا که سیستم بهداشتی تهران عقب افتادگی تاریخی نسبت به بخش درمان دارد.

تشکیل قرارگاه سلامت با هدف توسعه بهداشت در تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی با حضور در نخستین جلسه شورای اسلامی در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: قرارگاه مسکن نیز شکل گرفت و در کنار آن مسیری دنبال شد که ایمنی شهر تهران را مورد دقت قرار دهیم، از آنجا که شهردار تهران جانشین وزیر کشور در بحث مدیریت بحران در تهران است، جلساتی را برگزار کردیم و مصوباتی داشتیم.

افزایش ۳۲۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی

وی گفت: در بخش حمل و نقل عمومی توانستیم ۱۷۵ دستگاه اتوبوس نو بخریم و با ترمیم مخازن گاز برخی از دستگاه‌های اتوبوس، حداقل‌هایی را برای تهران تامین کردیم؛ میراث خوبی از این بابت نداریم چرا که شهر را شورای ششم با ۲۲۵۰ اتوبوس تحویل گرفت در حالی که نیاز شهر ۷ هزار اتوبوس است. هدف گذاری برای افزایش ۳۲۵۰ دستگاه است، به طوری که ۱۳۰۰ دستگاه از طریق بازسازی، ۱۰۰۰ دستگاه که مجوز آن را از کمیسیون زیربنایی دولت گرفتیم و ۹۰۰ دستگاه که وزارت کشور ۸۰ درصد قیمت آن را تقبل می‌کند و ما نیز ۲۰ درصد را تامین کرده ایم تا عملا ۳۲۵۰ اتوبوس به ناوگان اضافه شود و در مجموع ۵۵۰۰ دستگاه اتوبوس را در خدمت شهروندان در سال ۱۴۰۱ قرار دهیم.

نوسازی ۵۶۵۰ دستگاه تاکسی

زاکانی بیان کرد: نوسازی ۵۶۵۰ دستگاه تاکسی انجام شد و بخش عمده‌ای از آن وارد چرخه خدمت شد و درباره ۱۰۰۰ دستگاه نیز کار‌های لازم انجام‌شده تا وارد چرخه شود.

کمبود ۱۴۰۰ واگن در خطوط مترو

شهردار پایتخت ادامه داد: در بحث مترو نیز ۷ خط فعلی نیاز به ۲۵۰۰ واگن دارد، اما کل واگن‌های فعال ۱۱۰۰ دستگاه است که دو سوم آن نیاز به اورهال دارد. امیدواریم بتوانیم آن‌ها را اورهال کنیم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: اگر ۳۲۵۰ اتوبوس مورد نظر را اضافه کنیم از جنبه توسعه یابندگی فعالیت ما است، ولی در حوزه هوشمندسازی مسیر تحولی را دنبال می‌کنیم؛ فعالیت‌های توسعه‌ای و تحولی مرز‌های مشخصی دارد و برای ساماندهی فعالیت‌ها نیز تلاش می‌کنیم.

او اظهار کرد: تبدیل وضعیت ۷ هزار نفر از ایثارگران در دستور کار قرار گرفت و بخشی انجام شد و برخی دیگر از افراد در حال تبدیل وضعیت هستند.

کاهش تلفات جانی در تصادفات

زاکانی همچنین به آمار فوتی‌های تصادفات اشاره کرد و گفت: این فوتی‌ها در شروع کار این دوره نسبت به سال گذشته شتاب گرفته بود، اما در سه ماهه پایانی سال گذشته ۳۰ درصد کاهش فوتی‌های تصادفات را داشتیم که در مجموع توانستیم آمار کل سال را ۶ درصد کم کنیم.

اولین سال بدون فوتی ناشی از حوادث چهارشنبه سوری

زاکانی با اشاره به چهارشنبه سوری و فعالیت آتش نشانان تصریح کرد: اولین سالی بود که تهران تلفات نداشت و تنها فوتی هم که در آمار اعلام شد بر اثر سکته فوت کرده بود. در واقع کار جدی در آتش نشانی انجام شد و سه هزار نفر در هزار نقطه شهر فعال بودند که امری بی سابقه بود. در سیزده بدر نیز آتش نشان‌ها در ۳۰۰ نقطه شهر فعال بودند.

امسال ۸ مرکز MRF راه انداری می‌شود

شهردار تهران افزود: تلاش می‌کنیم برای آینده نیز پایه تحولی را بگذاریم تا در سال‌های آینده برای شهروندان مشهود باشد. مثلا در حوزه پسماند برای امسال ۸ مرکز MRF راه انداری می‌شود البته با یک شیوه جدید و به صورت هوشمند و این اقدام از درون منزل تا آرادکوه به یک پیمانکار مشترک سپرده می‌شود.

مهارت آموزی به کودکان کار

شهردار پایتخت به موضوعات اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: در قرارگاه اجتماعی پس از معتادان متجاهر به سراغ کودکان خیابانی می‌رویم و مجموعه‌هایی را برای آموزش و مهارت آموزی آن‌ها در نطر گرفتیم که بخشی از این کودکان را زباله گرد‌ها تشکیل می‌دهند و امیدواریم با کمک مجموعه معاونت اجتماعی و خدمات شهری این پرونده نیز بسته شود.

او ادامه داد: در بحث قرارگاه مسکن، بعد از فرمایشات رهبری این قرارگاه را راه اندازی کردیم. تهران سالانه نیاز به ۱۵۰ هزار واحد مسکونی دارد. از سال ۹۳ در تهران ۶۴ هزار واحد ساخته شده که شکاف ۱۴۰ درصدی را تحمل کرده است؛ ۲۶۱ هزار پلاک ناپایدار وجود دارد که با بازسازی، قریب به ۵ واحد در هر یک پلاک محصول مسکن خواهیم داشت و زمینه ایجاد حدود یک میلیون و ۳۰۶ هزار واحد در آن فراهم می‌شود. در کنار استفاده از ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار که ۴ هزار و ۵۶۰ هکتار آن بافت فرسوده است، از اراضی ذخیره شهری و ناکارآمد نیز برای بحث تولید مسکن استفاده می‌کنیم. به طوری که سالانه ۱۸۰ هزار واحد را هدف گذاری کرده ایم.

امسال ۱۰۰ میادین میوه و تره بار احداث می‌شود

زاکانی اضافه کرد: در موضوع میادین میوه و تره بار ۲۶۳ میدان را در ابتدای دوره تحویل گرفتم و ۳۲ میدان به آن اضافه شد و تلاش شد بخشی از امکانات را از کشاورز بخریم و نقش جدی در تثبیت قیمت‌ها داشته باشیم. میزان عرضه مرغ را ۳ برابر و گوشت را ۶ برابر کردیم. برای امسال نیز توسعه ۱۰۰ میدان را هدف گذاری کردیم تا تعداد این میادین به ۴۰۰ مورد برسد. ناظر به فروشگاه‌های شهروند نیز تلاش می‌کنیم از طریق گره زدن آن‌ها به میادین، شهروند محلی را داشته باشیم.

با اصلاح تقاطعات امسال ۱۲۳ کیلومتر راه برای شهروندان نزدیک‌تر می‌شود

شهردار تهران در ادامه در پاسخ به برخی نکات مطرح شده از سوی اعضای شورای شهر اظهار کرد: در بحث فنی و عمرانی در این ۶ ماهه گذشته، چند پروژه داشتیم که از جمله آن‌ها پروژه باقرآباد و بخشی از بزرگراه شهید نجفی رستگار بود. برای امسال در کوتاه مدت تصمیم داریم ۱۸ تقاطع را اصلاح کنیم تا نزدیک کردن ۱۲۳ کیلومتر راه را در بر داشته باشد و در بازه زمانی ۲.۵ ساله ۶۱ تقاطع و در بازه ۳.۵ ساله ۹۳ مورد دیگر را اصلاح کنیم تا در مجموع ۷۰۰ کیلومتر از مسیر مردم را نزدیک‌تر کنیم.

کاهش ۵.۵ درصدی ترافیک شرق تهران با تکمیل پروژه شهید شوشتری

شهردار پایتخت بیان کرد: همچنین ادامه راه بزرگراه یادگار امام (ره) را خواهیم داشت. پروژه شهید شوشتری نیز پیگیری می‌شود که در حال تملک املاک هستیم. ۱.۵ درصد ترافیک کل تهران و ۵.۵ درصد ترافیک شرق تهران را کاهش می‌دهد؛ علاوه بر این تفاهمات با برخی از پادگان‌ها را در دستور کار داریم تا معابری که ده‌ها سال است بسته شده بازگشایی شوند.

به گفته زاکانی پروژه شهید متوسلیان که ادامه شهید صیاد تا آزادگان است با استفاده از ۹ کیلومتر تونل زیرزمینی پیگیری می‌شود.

شهردار تهران تاکید کرد: با یک مجموعه مالزیایی طرح ال آرتی از شرق تهران تا گرمدره را دنبال می‌کنیم، همچنین ۴ مجموعه تولید آسفالت داریم که عملا دو مجموعه آن فرسوده است و در ۶ ماه اول سه کارخانه اضافه می‌کنیم تا دو میلیون تن ظرفیت آسفالت برای خودمان تهیه کنیم.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.