طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:01


 

طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

 

از خوشمزه ترین شیرینی هایی که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد شیرینی مربایی است و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.

 

مواد لازم برای مارمالاد هویج :

 هویج  ۵۰۰ گرم
شکر   ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری 
گلاب  ۱/۴ لیوان 
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مارمالاد هویج :

هویج ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.

سپس با میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.

 

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هویج

 

سایر نکات:

به جای ژلاتین می توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مرباهایی که درست می کنم از تخم به استفاده می کنم.

 

به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمی دارم.

 

منبع : sarashpazpapion.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.