طرز تهیه ترشی تربچه
برای درست کردن ترشی تربچه خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای ترشی تربچه :
| برش های باریک تربچه | 3/4 فنجان |
| برش های باریک هویج | 1/4 فنجان |
| سیر سبز (یا معمولی) خرد شده | یک حبه |
| فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) | یک عدد |
| سرکه برنج | نصف فنجان |
| شکر ارگانیک | نصف فنجان |
| نمک دریایی | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی تربچه :
سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.
مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترشی تربچه
• ترشی تربچه جزو ترشیجات و شور می باشد.
• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
• توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.