طرز تهیه مربای شیر

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 08:57


 

طرز تهیه مربای شیر مخصوص آذری های عزیز

 

اين هم دستور يک مربای خوشمزه كه فكر كنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان كنيد چون هم خيلی خوشمزه و هم مقوی هست.

این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.

 

مواد لازم برای مربای شیر :

شير پرچرب (شير پاستوريزه نباشد بهتر است)   ٢/٥ ليتر
شكر  ٤٠٠ گرم 
 شيره انگور ١ ليوان 
ليمو   ١ عدد

 

طرز تهیه مربای شیر :

ابتدا شير و شكر را روی گاز می گذاريم تا جوش بياید بعد شيره انگور را اضافه می کنیم و بعد آب ليمو را هم اضافه می کنیم كه به صورت گلوله های درشت در بياید هم نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاريم بجوشد تا قوام بياید وقتی كه قوام آمد مربایمان آماده است.

 

اگر به نظرتان شيرينی آن كم است يک مقدار ديگر شيره انگور اضافه كنيد.

و بهتر است كه اين مربا را با شيرهای کیلویی كه در لبنياتی ها هست درست كنيد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.