مربای گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:54


 

مربا گوجه فرنگی مینیاتوری در واقع یک مربا دسری است

 

مواد لازم برای مربای گوجه فرنگی مینیاتوری :

 گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی  یک کیلو
 شکر یک کیلو 
 هل ساییده نصف قاشق چایخوری 
 آب لیموترش 3 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری :

این مربا دسری با گوجه فرنگی های تزیینی یا گیلاسی تهیه می شود.

با دو لیوان آب و شکر شهد تهیه کنید. روی پوست گوجه فرنگی ها را با نوک کارد تیز چاک کوچکی دهید. اکنون همه آن ها را درون ظرف محتوی آبجوش قرار دهید. پس از حدود 5 دقیقه بیرون آورید و سپس آنها را داخل آب سرد بریزید و بعد با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید.

 

سپس آن ها را درون شهدی که در حال غلیظ شدن است قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 5 دقیقه بجوشد. پس از 5 دقیقه پودر هل ساییده و الک کرده و سپس آب لیموترش را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. بعد داخل یخچال قرار دهید و صبح روز بعد داخل شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکته برای تهیه مربا گوجه فرنگی گیلاسی :

این مربا تزیین بسیار زیبایی جهت کاناپه های پنیر و مربایی و همچنین دسرها خواهد بود. در صورت تمایل می توانید دو تا 3 قاشق گلاب هم هنگام ریختن پودر هل، به مربا اضافه کنید. این مربا قبل از اضافه کردن گوچه فرنگی ها باید به غلظت رسیده باشد چون بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی ها فرصت زیادی نداریم. این مربا نباید زیاد بپزد زیرا هم گوجه ها کاملا له می شوند و شکل خود را از دست می دهند و هم رنگ مربا تیره می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.