طرز تهیه کیک خرما با سس کاراملی

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:02


 

آماده سازی : 20 دقیقه 
پخت : 40 دقیقه 

مواد لازم جهت برای 6 نفر :

 خرما هسته جدا شده 1 و 1/4 پیمانه 250 گرم
 آب جوش  1 پیمانه
 هل پودر شده  1/4 ق غ
 تخم مرغ بزرگ  4 عدد
 شکر  1 پیمانه
 روغن  3/4 پیمانه
وانیل  1ق چ
 آرد 2 و 1/2 پیمانه
 پکینگ پودر 1 ق غ
دارچین 1 ق غ
نمک 1/2 ق چ
جوش شیرین 1/2 ق چ

 

مواد لازم برای سس کاراملی :

* شکر قهو ه ای 3/4 پیمانه
خامه  1/2 پیمانه
کره  50 گرم


* شکر قهو ه ای البته از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید

دستور تهیه :
فر را روی حرارت 170 درجه روشن تا گرم شود
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است)


تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم /مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (3 بار) با دارچین و جوش شیرین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .


مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و در فر به مدت 35 دقیقه در فر می پزیم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی رو روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .

طرز تهیه سس کاراملی :
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .

منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.