طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:07



آماده سازی : 15 دقیقه   

پخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر :

 آرد سفید 300 گرم
 شکر  150گرم
 بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده  1 قاشق چای خوری
 نمک 1/8 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
 تخم مرغ 1 عدد
 کره آب شده 60 گرم 
 پودر نارگیل  30 گرم
مربای آلبالو 150 گرم
پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .


در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .


با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .

 

منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.