طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:20



مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

 تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
 اسانس موز  1 قاشق غذا خوری
 شکر 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
 کره یا روغن مایع 3/4 پیمانه
آرد الک شده 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.


تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5  دقیقه دیگر بماند کافی است . (مطلب پیشنهادی:طرز تهیه کیک خرمالو)

 

منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.