مواد اولیه :
| گلابی | پنج عدد |
| تخم مرغ | سه عدد |
| كره | 100 گرم |
| شكر | 1/4 پيمانه |
| بادام آسياب شده | يك پيمانه |
| نان سوخاري پودر شده (پودر نان خشك) | يك پيمانه |
| آرد سفيد | نصف پيمانه |
| رنده پوست ليمو | يك قاشق چايخوری |
| بكينگ پودر | يك قاشق چايخوری |
| وانيل | نصف قاشق چايخوری |
| آبليمو | يك قاشق سوپخوری |
طرز تهيه:
گلابيها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسيم ميكنيم و هستههاي آن را گرفته و به آبليمو آغشته ميكنيم تا سياه نشود. كره، شكر و وانيل را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود. زردهها و سفيدههاي تخممرغ را جدا كرده و زردهها را با كره و شكر مخلوط ميكنيم تا كرم حالت لطيفي پيدا كند. رنده پوست ليمو، آرد سفيد، پودر نان سوخاري، بادام آسياب شده و بيكينگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم. در انتها سفيدههاي زده شده را هم به مواد ميافزاييم. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغني گذاشتهايم ريخته و گلابيها را روي آن قرار ميدهيم. شكر و دارچين را هم مخلوط نموده و روي گلابيها ميپاشيم و در فر از قبل گرم شده به مدت يك ساعت و با حرارت 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
منبع : sooran.com