مواد لازم:
| باقلای خشک |
۳۸۰ گرم |
| نخود |
۳۸۰ گرم |
| سیر کوبیده |
۲ حبه درشت |
| پیاز( ریز خرد شده) |
یک عدد درشت |
| پیازچه( ریز خرد شده) | ۴ عدد بزرگ |
| فلفل سبز قلمی تند | یک عدد( ریز خرد شود) |
| بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
| آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
| جعفری خرد شده | یک فنجان |
| پودر تخم گشنیز | یک قاشق مرباخوری |
| پودر زیره سبز | ۵/۱ قاشق مرباخوری |
| نمک و فلفل | به اندازه لازم |
| روغن برای سرخ کردن فلافل | به اندازه لازم |
طرز تهیه:
برای تهیه فلافل لبنانی، ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه حموس)