طرز تهیه کلوچه گوشت

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:03


 

 

کلوچه گوشت

 

 


مواد لازم :


سير
دو حبه
مغز نان باگت
2/1 1 پيمانه
شير
2/1 پيمانه
پياز
1 عدد
روغن براي سرخ كردن مقداري
گوشت چرخ كرده 500 گرم
جعفري ساطوري 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و ادويه كاري به ميزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
پنير گودا 80 گرم

 

طرز تهيه :

مغز نان باگت را در شير خيس كرده پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و در كمي روغن تف مي دهيم , سير را ريز خرد نموده و به پياز اضافه مي كنيم . گوشت چرخ كرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند . پياز, جعفري خرد شده , رب گوجه فرنگي , نمك , فلفل , ادويه كاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم .

 

از مايه مقداري برداشته وبه صورت كلوچه گرد در مي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سيني فر قرار مي دهيم . پنير گودا را رنده نموده و روي هر كلوچه مقداري مي ريزيم . فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده , سيني را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم.

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.