خورشت بادمجان
خورشت بادمجان یکی از انواع خورش های خوشمزه است که با روشهای متنوعی درست می شود و انواع مختلفی دارد از جمله خورشت بادمجان با مرغ، خورشت بادمجان شمالی، خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت، خورشت بادمجان مجلسی و ... در این مطلب طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت آورده شده است.
مواد مورد نیاز خورشت بادمجان:
گوشت گوسفندي بدون استخوان | 750 گرم |
بادمجان قلمي | 11-10 عدد |
پياز سرخ شده | 3 قاشق سوپخوري |
گوجه فرنگي | متوسط 5-4 عدد |
غوره بي دانه | يك دوم فنجان |
آبغوره | يك دوم فنجان |
رب گوجه فرنگي | نصف فنجان |
نمك و فلفل | به قدر كافي |
طرز تهيه خورشت بادمجان:
گوشت را خرد كرده ، مي شوييم و با كمی روغن تفت مي دهيم تا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را با 3 ليوان آب وكمي فلفل با حرارت ملايم مي پزيم. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكي داده، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم.
بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادمجان ها كشيده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورش اضافه مي كنيم.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقيقه بادمجان ها را كنار گوشت مي چينيم. آبغوره و نمك را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادمجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي و سرخ شده تزئين مي كنيم. خورش بادمجان را با مرغ هم مي توان درست كرد.
در صورت تمايل مي توانيد به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته