برای تهیه این كوكو میتوانید همراه با فلفل دلمهای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده كنید.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
تخممرغ |
6 عدد |
سیبزمینی متوسط |
1 عدد |
پیاز متوسط |
1 عدد |
مرغ پخته شده |
1 پیمانه رنده شده |
شیر | یك چهارم پیمانه |
كره | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای قرمز و سبز | نصف از هر كدام |
روغن زیتون | یك قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | نصف پیمانه (اختیاری) |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم كنید.
شیر و تخم مرغ و نمك را خوب با هم مخلوط كنید.
سیب زمینی را پوست كنده و به قطعات مكعبی شكل یك سانتیمتری تقسیم كنید.
سیب زمینیها را درون روغن زیتون در یك تابه آنقدر سرخ كنید تا نرم شوند سپس نمك اضافه كنید.
در حین سرخ شدن سیبزمینیها، پیاز و فلفلهای دلمهای را به قطعات كوچك تقسیم كنید.
آنها را به سیبزمینیهای در حال سرخ شدن اضافه كنید و آنها را نیز سرخ كنید.
در یك كاسه مرغ و سبزیجات را با هم مخلوط كنید.
در یك ظرف نسوز مخصوص فر، كره را آب كنید.
مخلوط تخممرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزیجات را روی مخلوط پراكنده كنید.
در صورت تمایل، روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
مواد تهیه شده را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.