اگر مبتلا به کم خونی هستید این غذا سرشار از آهن و مواد مغذی است و نحوه طبخ آن مواد ضروری گوشت را برای بیماران مبتلا به کم خونی از بین نمی برد...
| گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده |
2 تکه (250 گرم) |
| سویا سس |
1 قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
| گوجه فرنگی خرد شده |
1 عدد |
| پیازچه خرد شده | 100 گرم |
| نخود پخته | 50 گرم |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| نعناع | به میزان لازم |
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.