
مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر
| برنج |
1 کیلو |
| گوشت |
0/5 کیلو |
| رشته پلویی |
0/5 کیلو |
| کشمش پلویی |
0/5 کیلو |
| زعفران | یک چهارم ق چایخوری |
| ادویه | 1 قاشق چایخوری |
| نمک | به مقدار کافی |
| خرما | در صورت تمایل |
طرز تهیه :
برنج را خیس کنید . گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز بپزید . رشته را کمی با حرارت ملایم تفت بدهید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لای آن گوشت و رشته بگذارید و ادویه و زعفران بزنید . در صورت تمایل ، کشمش و خرما را سرخ و با این غذا صرف کنید .