
مواد لازم :
| ران گوسفند |
1 عدد |
| سیر |
1 بوته |
| برگ بو |
4 برگ |
| کره |
200 گرم |
| سیب زمینی | 100 گرم |
| آرد | 1 قاشق سوپخوری |
| پیاز کوچک | 10 عدد |
| هویج | 300 گرم |
| فلفل | به مقدار کافی |
| ادویه | به مقدار کافی |
| نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید . پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید . نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید . آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید . سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید .