
مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر
| لوبیا سفید(چیتی) |
130 گرم |
| آب |
1 لیتر |
| جعفری خرد شده |
1 قاشق غذا خوری |
| پیاز درشت | 1 عدد |
| کرفس خرد شده | 2 قاشق غذا خوری |
| روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
| سیر | 1 قاشق غذا خوری |
| آب گوجه فرنگی |
240 گرم |
| کلم خرد شده | 240 گرم |
| هویج خرد شده | 1 عدد |
| نمک | به مقدار لازم |
| پنیر هلندی رنده شده | به مقدار لازم |
| ماکارونی | 60 گرم |
| فلفل | به مقدار لازم |
| گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
طرز تهیه :
لوبیا را یک شب در آب خیس می کنیم . پیاز را خرد و با سیر و گوشت چرخ کرده در روغن سرخ می کنیم . لوبیا را بر آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می پزیم . همه سبزی ها را غیر از کلم به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزند . بعد کلم و ماکارونی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شوند . نمک و فلفل را آخر می افزاییم و موقع استفاده ، روی سوپ پنیر رنده شده و جعفری می دهیم . مدت پخت این سوپ دو ساعت است .