
مواد لازم : برای 4 نفر
| سینه مرغ |
1 عدد |
| تخم مرغ |
2 عدد |
| زعفران |
یک چهارم ق چایخوری |
| آبلیموی تازه |
یک چهارم ق چایخوری |
| نمک | به میزان لازم |
| فلفل | به میزان لازم |
| پیاز | 1 عدد |
| برگ بو | 2 عدد |
طرز تهیه :
سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .