طرز تهیه خورش سیب

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 09:24


 

مواد لازم برای خورش سیب :

گوشت  نیم کیلوگرم
 پیاز  دو عدد
 سیب شیرین  چهار عدد
 لپه  یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
لیموعمانی پنج عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت به

 

طرز تهیه خورش سیب :
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل مواد می ریزیم.

 

آن گاه لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد بعد از 1/5 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیب های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سیب زرد له می‌شود.)

 

منبع : ashpazi.blog.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.