طرز تهیه تاووک (خوراک ترکیه ای)

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:12



محلی : ترکیه 
آماده سازی : 45 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه  


مواد لازم :

 بادمجان 2 عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
 فلفل سبز  4 عدد
 پیاز  1 عدد
سیر 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع  نصف فنجان ( به میزان لازم )
 ادویه کاری فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم


طرز تهیه :
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

 

منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.