محلی : ترکیه
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم :
| بادمجان | 2 عدد |
| مرغ ( گوشت بدون استخوان ) | نیم کیلو گرم |
| فلفل سبز | 4 عدد |
| پیاز | 1 عدد |
| سیر | 2 عدد |
| گوجه فرنگی | 3 عدد |
| رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
| روغن مایع | نصف فنجان ( به میزان لازم ) |
| ادویه کاری فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.
فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.
منبع : beryooni.com