انواع املت جز غذاهای ملل محسوب میشوند که بسیاری از آنها وارد سفرههای ایرانی نیز شده اند از جمله: املت گوشت چرخ کرده و بروکلی، املت مکزیکی، املت مرغ، املت نخود فرنگي، املت اسفناج، املت قارچ رژیمی، املت فلفل، منمن املت ترکیه ای، املت سبزیجات و ... که در این مطلب طرز تهیه املت سوسیس در فر آورده شده است با بیتوته همراه باشد.
مناسب برای : غذای دانشجویی
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه املت در فر برای 3 نفر :
تخم مرغ | 4 عدد |
فلفل دلمه رنگی از هر رنگ | 1 قاشق غذا خوری |
سوسیس حلقه ای خرد شده | 2 عدد |
پیازچه خرد شده | 1 عدد |
سیر ریز خرد شده | خیلی کم |
گوجه فرنگی خرد شده | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق چای خوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
زعفران آب کرده غلیظ | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه املت در فر :
سبزيجات را با كمى كره وروغن زيتون زرد چوبه و رب گوجه يك تفت كم ميدهيم.
سوسيس را تفت ميدهيم .
تخم مرغ را با زعفران ونمك كمى هم ميزنيم.
در يك ظرف همهء مواد رو مخلوط ميكنيم .
ظرف مناسب فر را كمى با كره چرب ميكنيم.
مخلوطمان را داخل قالب ريخته و در فر داغ 200 درجه سانتى گراد با پوشش قرار ميدهيم.
چند سوراخ روى پوششمان ايجاد ميكنيم ( اگر از فويل استفاده ميكنيد ) من يك بشقاب مناسب روى ظرفم قرار دادم كه كمى از اطراف بخار غذا بيرون مى آمد ...
بعد از يك ربع ... پوشش آن را برداشته و كمى هم بدون پوشش در فر قرار ميدهيم ( در اين زمان در صورت دلخواه كمى پنير پيتزا روى املت بريزيد كه من اين كار را نكردم ) ديگه كم كم آماده خوردن است. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه نرگسی اسفناج)
منبع : beryooni.com