طرز تهیه پیتزا بادمجان

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:12


طرز تهیه پیتزای بادمجان / دستور پخت پیتزای بادمجان


مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:

 بادمجان  2 عدد
 قارچ  200 گرم
 پنیر پیتزا 200 گرم
پیاز کوچک یک عدد
 ذرت  100 گرم
زیتون بدون هسته 50  گرم​


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

 آرد سفید  500 گرم
 آب گرم یک پیمانه
 خمیر مایه  یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم


طرز تهیه پیتزا بادمجان :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.


آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.


در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.


در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

منبع : چهاردیواری جام جم

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.