برنج | یک کیلوگرم |
فیله مرغ | نیم کیلوگرم |
لوبیا چشمبلبلی پخته شده | دو لیوان |
شوید تازه | دو لیوان |
پیاز سرخ شده | یک عدد |
زعفران | یک قاشق چایخوری |
ادویه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیلهمرغ تکهتکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویهها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشمبلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابهلای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.
نکته: با گوشت چرخکرده قلقلی یا تکههای گوشت شترمرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه میتوان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.
منبع : sarashpaz.asia