طرز تهیه سس ماداگاسکار

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:13



آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر

کره 1 قاشق سوپخوری
 سس گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
خردل  1 قاشق چایخوری
 دانه فلفل (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) 3 قاشق سوپخوری
 خامه 250 میلی لیتر

 

طرز تهیه :
1. کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
2. سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
3. به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
4. خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

 

درست کردن سس ماداگاسکار,نحوه پخت سس ماداگاسکار

 

منبع : sooran.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.